Teitur har netop udgivet sit nye album “I Want To Be Kind”.

“I Want To Be Kind” udkommer næsten 5 år efter Story Music (2013).

I mellemtiden har Teitur bl.a. skrevet og indspillet klassisk musik med vidunderbarnet Nico Muhly, været taler til Ted Talks i Vancouver og turneret i Sydamerika.

Albummet ‘I Want To Be Kind’ er indspillet i samarbejde med producer Thomas Bartlett (Sufjan Stevens, The National, Glen Hansard, Martha Wainwright etc.).

Albummet kredser om det at finde sin ro, sit hjem, om at finde lykken og at nyde de små ting i livet og med lyden fra en færøsk lykkelig mand midt i New York, hvor albummet er indspillet.

Færøsk fødte Teitur Lassen er ved at være en erfaren herre på den nordiske musikscene. Med to Danske Grammy, over 1000 koncerter og 8. studiealbums I baggagen, har Teitur bevist sit talent for at fange lytteren i et intenst og forførende greb. Teitur debuterede i 2003 med klassikeren ’Poetry & Aeroplanes’. Gennem tiden er Teiturs kunstneriske ambitionsniveau steget, og “I Want To Be Kind” er ingen undtagelse.

Teiturs koncert på Fanø Vesterland bliver en af de to “Stilhed / Musik / Mennesker” koncerter. Læs mere om konceptet under John Smith her på sitet.

Køb billet