Da Poul Krebs og Michael Falch i efteråret ́15 startede deres fælles projekt, var det ikke til at forudse, at kombinationen af de to, ville blive et af landets mest populære navne, både på album og live. Men sådan er det gået. Publikum kunne simpelthen ikke få nok af KrebsFalch i 2016 – og derfor har duoen besluttet sig for at samle det store hold igen i sommeren 2017, for at spille en række udvalgte festival- og open air koncerter. Og de kommer selvfølgelig en tur til Fanø.

KrebsFalch udsendte i slutningen af 2015 deres første album som duo. Titlen var ”Tomandshånd”. Albummet var ”Ugens Album” på P4 ved release og kanalen har løbende roteret nye træffere som titelnummeret, ”Frit Svævende” og ”Herfra til Evigheden”. ”Tomandshånd” havde solgt til guld efter bare en måned i handelen. Siden er der også uddelt platinplader til Poul Krebs og Michael Falch – og det populære album var oppe som #11 på listen over de mest solgte sidste år.

Bag sig, både på albummet og live, har Michael Falch og Poul Krebs et særdeles stærkt band, der består af musikere fra begges faste orkestre: guitaristerne Lars Skjærbæk, (der også har produceret ”Tomandshånd”) og Rune Kjeldsen, trommeslagerne Peter Dombernowsky og Rasmus Valdorf, bassisten Troels Skjærbæk og tangentspillerne Christoffer Møller og Palle Hjorth.

Køb billet