Fanø Vesterland

Mission, Vision & Værdier

Fanø Vesterland bygger på oplevelser, hvor vi har særlig fokus på kvalitet. Vi gør os umage på alle tænkelige områder, hvor kvalitet er fællesnævner for alt vi arbejder med.
For os handler det om musik, mad og mennesker.

FANØ ROCKER BLEV TIL FANØ VESTERLAND.

Fanø Vesterland ligger ved Vesterhavet, midt i Nationalpark Vadehavet og så langt vestpå i Danmark, som man næsten kan komme. Mange af os, der bor på og besøger Fanø, kender til følelsen af at ”trække stikket” på færgeturen og beskriver ankomsten til Fanø som at komme til et nyt ”land” – samme oplevelse arbejder vi på at skabe for alle jer der gæster vores festival.

 

Musik – Mad – Mennesker

Det hele begyndte i 2013 som en endagsfest ved en af øens restauranter og finder i dag sted på lystbådehavnen i Nordby på Fanø, med udsigt ud over Vadehavet og mod Esbjerg.

Ud over et musikprogram der gerne skal rumme forskellige genrer, overraske og udfordre jer som publikummer på festivalen, så er mad og drikke også i centrum. Festivalen har stor fokus på kvalitet, økologi og bæredygtighed, og vi samarbejder med en række af øens allerbedste restauranter, som alle leverer mad af høj kvalitet.

Sidst, men absolut ikke mindst, så arbejder vores store hold af kreative frivillige hårdt på at skabe nogle helt fantastisk smukke kulisser og rammer på festivalpladsen.

Vi glæder os til at byde jer velkommen til Fanø Vesterland – Musik, Mad, Mennesker.

Køb din billet her

Om Fanø Vesterland

Fanø Vesterland bygger på kvalitet hvor fællesnævner er musik, mad og mennesker.

LÆS MERE

Praktisk information

Få information om overnatning til Fanø Vesterland eller færgeafgange.

LÆS MERE

Frivillige

Vi søger hvert år frivillige til Fanø Vesterland. Vil du være en del af oplevelsen?

LÆS MERE