Fanø Vesterland

Vi samler mennesker

Har du lyst til at være med helt tæt på Fanø Vesterland? Vi er sammen om at gøre oplevelsen unik og derfor kan du ansøge om at blive frivillig til Fanø Vesterland 2018.

Som frivillig vil du få medansvar og gode oplevelser sammen med en masse dejlige mennesker. Typisk vil du blive frivillig indenfor et område.

BLIV FRIVILLIG TIL FANØ VESTERLAND 2018

Frivillig til Fanø Vesterland

Det skal være sjovt at lave Fanø Vesterland – både for artister, restauratører men i høj grad også for vores frivillige. Samtidig er det også de frivillige, som ganske enkelt er fundamentet for, at festivalen overhovedet kan lade sig gøre – om man så er 20 eller 270 frivillige.

Derfor har bestyrelsen og ledelsen valgt at arbejde med udvikling af frivilligdelen omkring Fanø Vesterland i et tæt samarbejde med Vibse og Gitte, som er ansvarlige for de frivillige før, under og efter festivalen.

Det betyder helt konkret, at vi i 2018 vil lave følgende initiativer indenfor det frivillige område:

I 2018 vil der være 2 muligheder for at være frivillig på Fanø Vesterland.

1. Som frivillig 1 arbejder du 10 timer under festivalen. Enten 10 timer samme dag eller 5 timer fredag og 5 timer lørdag. Som frivillig 1 får du en partout-billet til festivalen, en flaske vand, festivaltøj og invitation til frivilligfesten d.6.oktober på Fanø.

2. Som frivillig 2 arbejder du 24 timer før, under og/eller efter festivalen. Som frivillig 2 får du en partout-billet til festivalen, en flaske vand, festivaltøj, mad under hele festivalen i vores nye fantastiske frivilligtelt samt invitation til frivilligfesten d.6.oktober på Fanø. I frivilligteltet får alle ”frivillig 2” adgang til frivilligbaren, hvorfra der kan købes øl, vin, vand, drinks, shots etc. til kostpriser.

Frivilligteltet med den nye frivilligbar vil fremover få høj prioritet i forhold til udsmykning og indretning – det skal simpelthen være mega hyggeligt at hænge ud i frivilligteltet.

Derudover har vi lavet ændringer i forhold til frivilligfesten. Fremover bliver frivilligfesten selvfølgelig til en mini Fanø Vesterland festival. Vi starter dagen kl.13.00, hvor man har gratis adgang. Dagen igennem vil der være et bredt musikprogram fra en række live artister. Fanø Vesterland er værter for aftensmaden. I løbet af dagen kan der købes forskellig Street Food fra madboden, og fra baren vil der kunne købes øl, vin, vand, drinks, shots etc. til kostpriser. Det arrangement glæder vi os enormt meget til at forkæle jer med.

Bestyrelsen og ledelsen har prioriteret, at festivalen har fået et officielt kontor samt lagerlokaler på adressen Hovedgaden 75 1tv. Det er meningen, at lokalerne i dagligdagen bruges af ledelsen, bestyrelsen samt Vibse og Gitte, men I høj grad også til afholdelse af møder med de områdeansvarlige og de forskellige samarbejdspartnere. Alle de frivillige er selvfølgelig altid velkommen på kontoret til en snak og en kop kaffe.

Vi tror og håber på, at vi med de nye tiltag kan komme et skridt tættere på, at sikre en god og positiv oplevelse omkring det at være frivillig til Fanø Vesterland.

BLIV FRIVILLIG TIL FANØ VESTERLAND 2018

Om Fanø Vesterland

Fanø Vesterland bygger på kvalitet hvor fællesnævner er musik, mad og mennesker.

LÆS MERE

Praktisk information

Få information om overnatning til Fanø Vesterland eller færgeafgange.

LÆS MERE

Frivillige

Vi søger hvert år frivillige til Fanø Vesterland. Vil du være en del af oplevelsen?

LÆS MERE